BUFFERI

Bufferi luo suussa sulavia makunautintoja suurella intohimolla, modernilla otteella ja silti rennolla meiningillä. Bufferi on monelle tuttu Nokian River Golfista sekä Golf Pirkkalasta. Anna Bistro-kyltin johdattaa sinut herkullisten makujen äärelle ja syö rauhassa. Löydät Bistro Bufferista pientä purtavaa suolaiseen ja makeaan nälkään. Ja tietenkin parhaat jälkipelit käydään bistrossa huurteisen äärellä. Samalla voit seurata kenttien tapahtumia paraatipaikalta korkeuksista, sillä bistrosta avautuu upea näköala yli koko klubin.

Bistro Bufferi on avoinna:

  • Ma-pe 16-21
  • La 11-17
  • Sekä sopimuksen mukaan esim. erilaisten tapahtumien ja yksityistilaisuuksien mukaan

Varsinaisten bistron aukioloaikojen ulkopuolella löydätte lounaat, välipalat ja juomat Bufferin lanseeramasta täysin uudesta itsepalveluperiaatteella toimivasta Easy Bistro -konseptista. Easy Bistro palvelee asiakkaita 24/7

PADELONLINE

Haluatko päivittää mailasi tai etsit ihka ensimmäistä omaa mailaasi? Vai etsitkö padelkentälle sopivia kenkiä? Apu löytyy läheltä. PadelOnline -pro shop tarjoaa sinulle upean valikoiman padeltarvikkeita mailoista kenkiin, gripeistä padellaukkuihin ja vaatteisiin. Asiantunteva palvelu auttaa sinua valitsemaan juuri itsellesi sopivat välineet.

 

PadelOnline aukioloajat

  • Ma-pe 16-20
  • Muuten sopimuksen mukaan

 

Lisätiedot ja yhteys: Padel Online

VALMENNUKSET

Oletko tulossa kokeilemaan padelia ensimmäistä kertaa? Vai oletko jo kokenut konkari, jonka bandeja tai vibora kaipaa vielä hiomista?

Olitpa omalla padelmatkallasi missä tahansa näiden kahden ääripään välillä, asiansa osaavat valmentajamme pysytvät varmasti auttamaan sinua lyhyemmällä tai pidemmällä kurssilla.

ALKEISKURSSI

Haluatko aloittaa padelharrastuksen, mutta pelin säännöt ja lyöntitekniikat ovat vielä hieman hakusessa? Alkeiskurssi on loistava ratkaisu tähän!

Alkeiskurssin tiedot

  • Kolme tunnin valmennusta, joissa käydään läpi säännöt, peruslyöntitekniikat ja pelitaktiikan perusteet
  • Kurssin hinta: 300€ sisältäen valmennuksen, kenttävuokran, ja vuokramailat (kurssi suunnattu 1-4 pelaajalle, esim. 4 pelaajalta hinta 75€/hlö)

Kurssi voidaan toteuttaa ajankohtina mitkä teille parhaiten sopii, pyritään siis löytämään sopivat ajankohdat valmentajien aikataulut ja hallin varaustilanne huomioon ottaen. Ota yhteyttä: Kalle Airila, kalle@padel247.fi

VALMENTAJAT

Mikko Hermans

Mikko Hermans

Taso: Aloittelijoista kilpapelaajiin

Mikko on ollut jo useamman vuoden yksi Suomen kärkipelaajista ja häneltä löytyykin eniten miesten yleisen luokan sm-mitaleita. Mikko on toki myös tuttu kasvo Suomen miesten padelmaajoukkueesta.

Valmentamisesta löytyy niin ikään monien vuosien kokemus. Mikko on koutsannut kaiken tasoisia pelaajia aina aloittelijoista kilpapelaajiin. Hän vetää myös Padelliiton padelohjaajien koulutuksia.

Yhteys: mikko@padelsuomi.fi

Suheil "Su" Lizana

Suheil "Su" Lizana

Taso: Aloittelijoista edistyneisiin

Su on koulutukseltaan liikunnanopettaja ja liikuntatieteiden maisteri. Hänellä on yli 10 vuotta valmennuskokemusta mailapeleistä.

Su on edustanut Suomen maajoukkuetta kahdesti EM-kisoissa. Viime vuosilta hänellä on taskussaan täysi värisuora padelin SM-mitaleja naisten A-sarjasta ja pari SM-mitalia mixtyistä.

Valmennusta on mahdollista pitää suomeksi, englanniksi tai espanjaksi.

Yhteys: su@suncoaching.fi

Jussi Räihä

Jussi Räihä

Taso: Aloittelijoista edistyneisiin

Jussin 25 vuoden opetuskokemus sisältää paljon myös mailapeliopetusta ja valmennusta. Pari vuotta sitten padel vei tämän entisen kilpatennispelaajan mennessään.

Tällä hetkellä Jussi toimii padel valmentamisen lisäksi mm. Vuokatin Urheiluopistolla opettajana, alppi ja maastohiihto opettajien kouluttajana, PGA-golf opettajana sekä golfliiton kouluttajana. Positiivinen ja aina sanavalmis Jussi vetää valmennuksia Suomeksi ja Englanniksi.

Yhteys: jussi.raiha@gmail.com

Joel Popov

Joel Popov

Taso: Aloittelijoista edistyneisiin

Joelilta löytyy pitkä tausta tenniksestä ja padelista niin pelaajana kuin valmentajanakin. Hän on valmentanut jo useamman vuoden kaiken tasoisia padelisteja.

Joel pelaa myös aktiivisesti ja onkin tuttu kasvo aivan Suomen huipulta esim. Finnish Padel Tourilta.

Yhteys: joelpopov@gmail.com

Matti Koskenalusta

Matti Koskenalusta

Taso: Aloittelijoista edistyneisiin

Matti on 52-vuotias kolmen lapsen isä ja liikuntatieteen maisteri Valkeakoskelta. Yli 30 vuotta opetuskokemusta tenniskentiltä ja koulumaailmasta. Myös viiden vuoden tennisvalmentajatausta Ruotsista, Itävallasta ja Luxemburgista.

Matilta löytyy myös padelohjaaja- sekä padelin seuravalmentajatutkinto. Henkilökohtaisella tasolla kisoista kuulemma parhaat saavutukset tulossa lähivuosina! Valmennusta tarvittaessa ruotsiksi, saksaksi ja englanniksi

Yhteys: mkoskenalusta@hotmail.com

Bruno Paatsjoki

Bruno Paatsjoki

Taso: Aloittelijoista aktiivipelaajiin

Brunolta löytyy yli kymmenen vuoden tausta tenniksestä. Padelia hän on pelannut ja valmentanut kaksi vuotta. Brunolta löytyy laaja kiinnostus ja tietämys padelista, hän on myös tuttu kasvo Padel Online -shopilta välinemyyjänä ja hän työskentelee säännöllisen epäsäännöllisesti Finpadelin riveissä sisällöntuottajana.

Bruno vetää alkeiskursseja ja hänen valmennuksiaan löydät MATCHin aktiviteetit osiosta, mutta on myös mahdollista sopia valmennuksista erikseen. Ota rohkeasti yhteyttä ja sovitaan juuri sinulle sopiva setti!

Yhteys: bruno@padel247.fi

JUNIORI-AMERICANOT

Järjestämme 8-15 -vuotiaille tytöille ja pojille americano-turnauksia lähes viikoittain. Pelit sopivat kaiken tasoisille ja mikäli tulee isompi ryhmä pyritään pelit järjestämään tasojen mukaan.

Seuravat americanot su 5.2. Pelit  klo 12:00-14:00. Hinta 13 €/juniori ja voittajalle palkinnoksi Bufferin herkkuja!

Ilmoittautuminen Padelutionin kautta (vaatii tunnukset juniorille, mutta niiden luominen on nopeaa ja helppoa).

 Lisäinf0-/kysymykset: kalle@padel247.fi

Lähde mukaan Padel247:n kevään juniorikursseille!

Valmennuksiin voi hypätä mukaan myös kesken kevään, ota yhteyttä kalle@padel247.fi!

Kevään juniorivalmennukset alkavat viikolla 3 (ma 16.1. alkava viikko) ja päättyvät viikolla 21 (ma 22.5. alkava viikko).

Kaikki ryhmät lauantaisin klo 10-12 (tunnin treenit, mutta lopullinen aikataulu selviää kun ryhmien koot selvillä):
Tytöt/pojat 7-9
Tytöt 10-13
Pojat 10-13
Tytöt 14-16
Pojat 14-16

Lauantain treenit ovat kaiken tasoisille pelaajille aloittelijoista edistyneempiin. Lauantain lisäksi voi halutessaan osallistua tiistain ja/tai keskiviikon ns. edistyneempien ryhmiin per viikko, mikäli on enemmän intoa ja haluaa vielä enemmän irti padelharrastuksesta.

Tiistain ryhmät, aloitus 17.1. (ryhmä toteutuu, kun 4 osallistuu)
16:30-17:30 Tytöt 14-16 (edistyneet, 0/6)
16:30-17:30 Tytöt 10-13 (edistyneet, 0/6)
17:30-18:30 Pojat 10-13 (edistyneet, 0/10)

Torstain ryhmät, aloitus 19.1. (ryhmä toteutuu, kun 4 osallistuu)
16:30-17:30 Pojat 14-16 (edistyneet, 0/6)
16:30-17:30 Tytöt/pojat 7-9 (edistyneet, 0/6)
17:30-18:30 Pojat 10-13 (edistyneet, 0/10)

Kevätkauden hinnoittelu (17 viikkoa, hiihtoloma- ja pääsiäisviikoilla 9 & 14 ei treenejä)
– Lauantain ryhmät 180 €/juniori
– Tiistain ryhmät 250€/juniori
– Torstain ryhmät 250 €/juniori
Jos osallistut jokaiseen niin syyskauden hinta on 680€

Hintaan sisältyy valmennukset, kenttävuorot ja vuokramaila. Sisaralennus -20 % (ensimmäinen juniori normihintaan ja seuraavat samasta taloudesta -20%). Laskutus sähköpostitse helmikuussa (ilmoitathan erikseen mikäli haluat laskutuksen kahdessa osassa helmikuu + huhtikuu).

Samalla lomakkeella voit ilmoittaa yhden juniorin useampaan ryhmään. Mikäli haluat ilmoittaa useamman juniorin täytä lomake uudestaan. mainitse mahdollisesta sisaralennuksesta tai muista huomioon otettavista seikoista kohdassa ”Lisätiedot”. Ilmoittautuminen auki ke 11.1. asti.

Valmennuksiin voi hypätä mukaan myös kesken kevään, ota yhteyttä kalle@padel247.fi!

Lisätiedot:

Kalle Airila, hallipäällikkö kalle@padel247.fi