BUFFERI

Bufferi luo suussa sulavia makunautintoja suurella intohimolla, modernilla otteella ja silti rennolla meiningillä. Bufferi on monelle tuttu Nokian River Golfista sekä Golf Pirkkalasta. Anna Bistro-kyltin johdattaa sinut herkullisten makujen äärelle ja syö rauhassa. Tule vaikka illalliselle, viikonloppubrunssille tai lasilliselle. Samalla voit seurata kenttien tapahtumia paraatipaikalta korkeuksista, sillä bistrosta avautuu upea näköala yli koko klubin.

Bistro Bufferi on avoinna (normaaliaikoina):

 • Ma-pe 16-21
 • La 11-21
 • Su 14-21

Varsinaisten bistron aukioloaikojen ulkopuolella löydätte lounaat, välipalat ja juomat Bufferin lanseeramasta täysin uudesta itsepalveluperiaatteella toimivasta Easy Bistro -konseptista. Easy Bistro palvelee asiakkaita 24/7

PADELONLINE

Haluatko päivittää mailasi tai etsit ihka ensimmäistä omaa mailaasi? Vai etsitkö padelkentälle sopivia kenkiä? Apu löytyy läheltä. PadelOnline -pro shop tarjoaa sinulle upean valikoiman padeltarvikkeita mailoista kenkiin, gripeistä padellaukkuihin ja vaatteisiin. Asiantunteva palvelu auttaa sinua valitsemaan juuri itsellesi sopivat välineet.

PadelOnline auki

 • Ma-pe 15-20
 • La 11-15

VALMENNUKSET

Oletko tulossa kokeilemaan padelia ensimmäistä kertaa? Vai oletko jo kokenut konkari, jonka bandeja tai vibora kaipaa vielä hiomista?

Olitpa omalla padelmatkallasi missä tahansa näiden kahden ääripään välillä, asiansa osaavat valmentajamme pysytvät varmasti auttamaan sinua lyhyemmällä tai pidemmällä kurssilla.

ALKEISKURSSI

Haluatko aloittaa padelharrastuksen, mutta pelin säännöt ja lyöntitekniikat ovat vielä hieman hakusessa? Alkeiskurssi on loistava ratkaisu tähän!

Alkeiskurssin tiedot

 • Kolme tunnin valmennusta, joissa käydään läpi säännöt, peruslyöntitekniikat ja pelitaktiikan perusteet
 • Kurssin hinta: 1-2 henkilöä 180 € / 3-4 henkilöä 280€ (sisältää vuokramailat)

Kurssi voidaan toteuttaa ajankohtina mitkä teille parhaiten sopii ja kurssin sisältökin on muokattavissa. Ota yhteyttä: Kalle Airila, kalle@padel247.fi tai 050 401 4442

VALMENTAJAT

Mikko Hermans

Mikko Hermans

Taso: Aloittelijoista kilpapelaajiin

Mikko on ollut jo useamman vuoden yksi Suomen kärkipelaajista ja häneltä löytyykin eniten miesten yleisen luokan sm-mitaleita. Mikko on toki myös tuttu kasvo Suomen miesten padelmaajoukkueesta.

Valmentamisesta löytyy niin ikään monien vuosien kokemus. Mikko on koutsannut kaiken tasoisia pelaajia aina aloittelijoista kilpapelaajiin. Hän vetää myös Padelliiton padelohjaajien koulutuksia.

Suheil "Su" Lizana

Suheil "Su" Lizana

Taso: Aloittelijoista edistyneisiin

Su on koulutukseltaan liikunnanopettaja ja liikuntatieteiden maisteri. Hänellä on yli 10 vuotta valmennuskokemusta mailapeleistä.

Su on edustanut Suomen maajoukkuetta kahdesti EM-kisoissa. Viime vuosilta hänellä on taskussaan täysi värisuora padelin SM-mitaleja naisten A-sarjasta ja pari SM-mitalia mixtyistä.

Valmennusta on mahdollista pitää suomeksi, englanniksi tai espanjaksi.

Jussi Räihä

Jussi Räihä

Taso: Aloittelijoista edistyneisiin

Jussin 25 vuoden opetuskokemus sisältää paljon myös mailapeliopetusta ja valmennusta. Pari vuotta sitten padel vei tämän entisen kilpatennispelaajan mennessään.

Tällä hetkellä Jussi toimii padel valmentamisen lisäksi mm. Vuokatin Urheiluopistolla opettajana, alppi ja maastohiihto opettajien kouluttajana, PGA-golf opettajana sekä golfliiton kouluttajana. Positiivinen ja aina sanavalmis Jussi vetää valmennuksia Suomeksi ja Englanniksi.

Bruno Paatsjoki

Bruno Paatsjoki

Taso: Aloittelijoista aktiivipelaajiin

Brunolta löytyy yli kymmenen vuoden tausta tenniksestä. Padelia hän on pelannut ja valmentanut kaksi vuotta. Brunolta löytyy laaja kiinnostus ja tietämys padelista, hän on myös tuttu kasvo Padel Online -shopilta välinemyyjänä ja hän työskentelee säännöllisen epäsäännöllisesti Finpadelin riveissä sisällöntuottajana.

Brunon vetää alkeiskursseja ja hänen valmennuksiaan löydät MATCHin aktiviteetit osiosta, mutta on myös mahdollista sopia valmennuksista erikseen. Ota rohkeasti yhteyttä ja sovitaan juuri sinulle sopiva setti!

Padel247 järjestää juniorileirin kesäkuussa!

Leirin harjoitukset järjestetään kahdesti viikossa maanantaisin ja keskiviikkoisin. Leiri starttaa ma 6.6. ja päättyy ke 22.6. Kolme eri ryhmää/ikäluokkaa: 6-9 , 10-14 ja 15-18 -vuotiaat. Leirin hinta 75 €/juniori, sisältäen siis 6 tuntia treenejä.

Aikataulu maanantai:
15:30-16:30 15-18 -vuotiaat
16:30-17:30 10-14 -vuotiaat
17:30-18:30 6-9 -vuotiaat

Aikataulu keskiviikko:
15:00-16:00 15-18 -vuotiaat
16:00-17:00 10-14 -vuotiaat
17:00-18:00 6-9 -vuotiaat

Ilmoittautuminen to 2.6. mennessä alta löytyvällä lomakkeella. Leirin vastuuvalmentajana toimii Bruno Paatsjoki. Sisaralennus 10€ eli ensimmäinen lapsi 75 € ja seuraavat samasta taloudesta 65 €/juniori. Mikäli ilmoitat mukaan useamman juniorin, täytäthän jokaiselle oman lomakkeen ja mainitse sisaralennuksesta ”lisätieto”-kentässä. Tervetuloa mukaan!:)

Mikäli herää jotain kysyttävää ole yhteydessä: kalle@padel247.fi

JUNIORIVALMENNUKSET

Padel247:n  kevätkauden juniorivalmennukset starttaavat viikolla 4. Valmennukset päättyvät toukokuun viimeisellä viikolla (vko 21), hiihtoloma- ja pääsiäisviikoilla ei valmennuksia(viikot 9 ja 15). Valmennuksiin ovat tervetulleita kaiken tasoiset padelista kiinnostuneet nuoret. Käymme läpi padelin perusteita niin tekniikan, kuin sääntöjen ja taktiikankin osalta, pääosassa kuitenkin hyvä fiilis ja liikunnan riemu.

Ryhmät lauantaisin klo 12-13 (aloitus 29.1. ja silloin poikkeuksellisesti valmennus 11-12):

 • Tytöt/pojat 7-9
 • Tytöt 10-13
 • Tytöt 14-16
 • Pojat 14-16

Ryhmät keskiviikkoisin, aloitus 26.1.

 • Klo 16:30-17:30 Pojat 10-13
 • Klo 17:30-18:30 Pojat 10-13

Kevätkauden hinta on 150€/juniori. Hintaan sisältyy valmennukset ja vuokramaila. Sisaralennus 20 % (ensimmäinen juniori normaalihintaan ja seuraavat samasta perheestä 120 €/juniori). Laskutus sähköpostitse, voidaan laskuttaa yhdessä tai kahdessa osassa.

Ilmoittautuminen alla olevan linkin/lomakkeen kautta, ilmoittautuminen auki pe 21.1. asti.

Lisätiedot:

Kalle Airila, hallipäällikkö (kalle@padel247.fi, 0504014442)
Marko Sällinen, valmennusvastaava