BUFFERI

Bufferi luo suussa sulavia makunautintoja suurella intohimolla, modernilla otteella ja silti rennolla meiningillä. Bufferi on monelle tuttu Nokian River Golfista sekä Golf Pirkkalasta. Anna Bistro-kyltin johdattaa sinut herkullisten makujen äärelle ja syö rauhassa. Löydät Bistro Bufferista pientä purtavaa suolaiseen ja makeaan nälkään. Ja tietenkin parhaat jälkipelit käydään bistrossa huurteisen äärellä. Samalla voit seurata kenttien tapahtumia paraatipaikalta korkeuksista, sillä bistrosta avautuu upea näköala yli koko klubin.

Bistro Bufferi on avoinna:

  • Ma-pe 16-21
  • La 10-16
  • Sekä sopimuksen mukaan esim. erilaisten tapahtumien ja yksityistilaisuuksien mukaan

Varsinaisten bistron aukioloaikojen ulkopuolella löydätte lounaat, välipalat ja juomat Bufferin lanseeramasta täysin uudesta itsepalveluperiaatteella toimivasta Easy Bistro -konseptista. Easy Bistro palvelee asiakkaita 24/7

PADELONLINE

Haluatko päivittää mailasi tai etsit ihka ensimmäistä omaa mailaasi? Vai etsitkö padelkentälle sopivia kenkiä? Apu löytyy läheltä. PadelOnline -pro shop tarjoaa sinulle upean valikoiman padeltarvikkeita mailoista kenkiin, gripeistä padellaukkuihin ja vaatteisiin. Asiantunteva palvelu auttaa sinua valitsemaan juuri itsellesi sopivat välineet.

 

PadelOnline aukioloajat

  • Ma-pe 16-20
  • Muuten sopimuksen mukaan

 

Lisätiedot, verkkokauppa ja yhteys: Padel Online

VALMENNUKSET

Oletko tulossa kokeilemaan padelia ensimmäistä kertaa? Vai oletko jo kokenut konkari, jonka bandeja tai vibora kaipaa vielä hiomista?

Olitpa omalla padelmatkallasi missä tahansa näiden kahden ääripään välillä, asiansa osaavat valmentajamme pysytvät varmasti auttamaan sinua lyhyemmällä tai pidemmällä kurssilla.

ALKEISKURSSI

Haluatko aloittaa padelharrastuksen, mutta pelin säännöt ja lyöntitekniikat ovat vielä hieman hakusessa? Alkeiskurssi on loistava ratkaisu tähän!

Alkeiskurssi voidaan toteuttaa tiettynä ajankohtana valmentajien aikataulut ja hallin varaustilanne huomioiden. Voit kysyä alkeiskursseja suoraan valmentajiltamme tai laittaa postia: valmennus@padel247.fi

VALMENTAJAT

Mikko Hermans

Mikko Hermans

Taso: Aloittelijoista kilpapelaajiin

Mikko on ollut jo useamman vuoden yksi Suomen kärkipelaajista ja häneltä löytyykin eniten miesten yleisen luokan sm-mitaleita. Mikko on toki myös tuttu kasvo Suomen miesten padelmaajoukkueesta.

Valmentamisesta löytyy niin ikään monien vuosien kokemus. Mikko on koutsannut kaiken tasoisia pelaajia aina aloittelijoista kilpapelaajiin. Hän vetää myös Padelliiton padelohjaajien koulutuksia.

Yhteys: mikko@padelsuomi.fi

Suheil "Su" Lizana

Suheil "Su" Lizana

Taso: Aloittelijoista edistyneisiin

Su on koulutukseltaan liikunnanopettaja ja liikuntatieteiden maisteri. Hänellä on yli 10 vuotta valmennuskokemusta mailapeleistä.

Su on edustanut Suomen maajoukkuetta kahdesti EM-kisoissa. Viime vuosilta hänellä on taskussaan täysi värisuora padelin SM-mitaleja naisten A-sarjasta ja pari SM-mitalia mixtyistä.

Valmennusta on mahdollista pitää suomeksi, englanniksi tai espanjaksi.

Yhteys: su@suncoaching.fi

Jussi Räihä

Jussi Räihä

Taso: Aloittelijoista edistyneisiin

Jussin 25 vuoden opetuskokemus sisältää paljon myös mailapeliopetusta ja valmennusta. Pari vuotta sitten padel vei tämän entisen kilpatennispelaajan mennessään.

Tällä hetkellä Jussi toimii padel valmentamisen lisäksi mm. Vuokatin Urheiluopistolla opettajana, alppi ja maastohiihto opettajien kouluttajana, PGA-golf opettajana sekä golfliiton kouluttajana. Positiivinen ja aina sanavalmis Jussi vetää valmennuksia Suomeksi ja Englanniksi.

Yhteys: jussi.raiha@gmail.com

Joel Popov

Joel Popov

Taso: Aloittelijoista edistyneisiin

Joelilta löytyy pitkä tausta tenniksestä ja padelista niin pelaajana kuin valmentajanakin. Hän on valmentanut jo useamman vuoden kaiken tasoisia padelisteja.

Joel pelaa myös aktiivisesti ja onkin tuttu kasvo aivan Suomen huipulta esim. Finnish Padel Tourilta.

Yhteys: joelpopov@gmail.com

Matti Koskenalusta

Matti Koskenalusta

Taso: Aloittelijoista edistyneisiin

Matti on 52-vuotias kolmen lapsen isä ja liikuntatieteen maisteri Valkeakoskelta. Yli 30 vuotta opetuskokemusta tenniskentiltä ja koulumaailmasta. Myös viiden vuoden tennisvalmentajatausta Ruotsista, Itävallasta ja Luxemburgista.

Matilta löytyy myös padelohjaaja- sekä padelin seuravalmentajatutkinto. Henkilökohtaisella tasolla kisoista kuulemma parhaat saavutukset tulossa lähivuosina! Valmennusta tarvittaessa ruotsiksi, saksaksi ja englanniksi

Yhteys: mkoskenalusta@hotmail.com

Bruno Paatsjoki

Bruno Paatsjoki

Taso: Aloittelijoista aktiivipelaajiin

Brunolta löytyy yli kymmenen vuoden tausta tenniksestä. Padelia hän on pelannut ja valmentanut kaksi vuotta. Brunolta löytyy laaja kiinnostus ja tietämys padelista, hän on myös tuttu kasvo Padel Online -shopilta välinemyyjänä ja hän työskentelee säännöllisen epäsäännöllisesti Finpadelin riveissä sisällöntuottajana.

Bruno vetää alkeiskursseja ja hänen valmennuksiaan löydät MATCHin aktiviteetit osiosta, mutta on myös mahdollista sopia valmennuksista erikseen. Ota rohkeasti yhteyttä ja sovitaan juuri sinulle sopiva setti!

Yhteys: bruno@padel247.fi

Hugo Vuori

Hugo Vuori

Taso: Aloittelijoista aktiivipelaajiin

Hugo on pelannut ja myöhemmin kisannut tennistä yli kymmenen vuoden ajan ja padelia nyt aktiivisesti noin vuoden. Tavoitteellinen kehityspolku kohti padelin kärkeä on kovassa vauhdissa ja hän keskittyykin kriittisesti kehittymään jokaisessa ottelussaan.

Laaja innostus lajia kohtaan ja jatkuva opiskelu lajin huipuilta on luonut Hugolle hyvät eväät myös valmentajan rooliin.

Yhteys: hugovuori1@gmail.com

Mona Sundell

Mona Sundell

Taso: Aloittelijoista aktiivipelaajiin

Mona on intohimoinen padelisti ja pelannut padelia aktiivisesti kilpatasolla useamman vuoden. Padelia hän on valmentanut muutaman vuoden ja suorittanut Padelliiton ohjaajatutkinnon.

Monan osaamisalaa ovat alkeiskurssit, jatkokurssit ja harrastevalmennukset. Lisäksi Mona valmentaa seuran junioreita useamman kerran viikossa.

Yhteys: mona.a.sundell@gmail.com

Toni Stenman

Toni Stenman

Taso: Aloittelijoista aktiivipelaajiin

Toni on ammattikorkeakoulutason liikunnanohjaaja, jolla kokemusta eri lajien ohjaamisesta on kertynyt lähes 10 vuoden ajalta kaikenikäisien parissa. Padelia Toni on pelannut useamman vuoden ajan ja padelvalmentajana hän on toiminut muutaman vuoden.

Tonin tavoitteena on opettaa positiivisella asenteella padelin saloja kaiken tasoisille sekä ikäisille ryhmille. Tonin valmennuksissa opetellaan tekniikkaa ja taktiikkaa monipuolisesti sekä jokainen saa palautetta yksilöllisesti.

Yhteys: stenmantoni@gmail.com

ILMOITTAUTUMINEN JUNIORIRYHMIIN

(SISÄKAUSI 2023-2024)

Padel247 tarjoaa valmennusta kaikentasoisille junnupelaajille aloittelijoista aktiivipelaajiin.

Kevään valmennuksiin on nyt täydennyshaku menossa, katso vapaat paikat alta ja ilmoittaudu mukaan valmennus@padel247.fi


Aloittelijaryhmä on tarkoitettu junnuille, jotka haluavat tutustua lajiin ja oppia padelin perustaitoja. (Suosittelemme 1-2 kertaa viikossa.)

Harrasteryhmä on tarkoitettu junnuille, jotka haluavat harrastaa padelia 1-2 kertaa viikossa. Treeneissä harjoitellaan perustaitoja, mutta pelaamme myös..

Aktiiviryhmä on tarkoitettu junnuille, jotka haluavat kehittyä ja alkavat pikkuhiljaa kilpailla. Aktiivipelaajat treenaavat vähintään 2 kertaa viikossa. Pelaajat osavat jo vähintään padelin perustaidot (peruslyönnit, lentolyönnit, bandeja jne). Treeneissä harjoittelemme tekniikkaa, taktiikkaa sekä pelinomaisia treenejä.

Maanantain ryhmät, harraste-/aktiivipelaajille  

Klo 17-18 Tytöt/pojat 11-14v (4 hengen ryhmä) TÄYNNÄ

Klo 18-19 Tytöt/pojat 11-14v (4 hengen ryhmä) TÄYNNÄ

Tiistain ryhmät, harraste-/aktiivipelaajille  

Klo 16-17 Tytöt/pojat 10-14v (4 hengen ryhmä) 1 VAPAA PAIKKA

Klo 17-18 Pojat 14-16v (4 hengen ryhmä) 1 VAPAA PAIKKA

Keskiviikon ryhmät, harrastajille

Klo 18-19 Tytöt/pojat 11-13v (4 hengen ryhmä) 1 VAPAA PAIKKA

Lauantain ryhmät, aloittelijoille, harrastajille sekä aktiivipelaajille 

(Valmentaja tekee jaot tason mukaan)

Klo 10-11  Tytöt/pojat 7-9v, Tytöt 10-13v, Pojat 10-13v, Tytöt 14-16v, Pojat 14-16v

Kevään valmennukset alkavat viikolla 2 (ma 8.1.24 alkava viikko) ja päättyvät viikolla 22 (ma 27.5.24 alkava viikko). HUOM! Viikolla 22 valmennukset päättyvät jo perjantaina eli lauantaina 1.6. ei ole valmennusta.

Valmennukset ovat tauolla:

Talvilomaviikolla 26.2-3.3.24
Pitkäperjantai 29.3.24
2. pääsiäispäivä 1.4.24
Vappu 1.5.24
Helatorstai 9.5.24

 

Kevätkauden hinnoittelu 

– Lauantain ryhmät 200 €/juniori

– Maanantain, keskiviikon, torstain ja perjantain ryhmät 320€/juniori/ryhmä

– Jos treenit ovat 1,5h/krt, hinta 480€

Hintaan sisältyy valmennukset, kenttävuorot ja vuokramaila. Sisaralennus -20 % (ensimmäinen juniori normihintaan ja seuraavat samasta taloudesta -20%). Laskutus sähköpostitse (ilmoitathan erikseen mikäli haluat laskutuksen kahdessa osassa).

 

*Kaikki syksyn valmennettavat siirretään automaattisesti kevään valmennuksiin. 

*Valmennuksen lopettamisessa on 1kk irtisanomisaika.

Varsinainen ilmoittautuminen on päättynyt, muutamaa vapaata paikkaa voit tiedustella valmennus@padel247.fi

Lisätiedot:

Su Lizana, junioritoiminnan vastaava valmennus@padel247.fi

JUNIORI-AMERICANOT / KING/QUEEN OF COURTIT

Järjestämme 8-15 -vuotiaille tytöille ja pojille americano ja king of court -turnauksia lähes viikoittain. Pelit sopivat kaiken tasoisille ja mikäli tulee isompi ryhmä pyritään pelit järjestämään tasojen mukaan.

Seuraavat pelit löytyvät Padelutionista ja ilmoitetaan myös juniorien whatsapp-ryhmissä.

Ilmoittautuminen Padelutionin kautta (vaatii tunnukset juniorille, mutta niiden luominen on nopeaa ja helppoa).

 Lisäinfo-/kysymykset: anna@padel247.fi

Lähde mukaan Padel247:n kevään juniorileireille!

Leireistä lisätietoa, ota yhteyttä valmennus@padel247.fi!

Keväällä järjestämme hiihtolomaleirejä junioreille. Tiedotamme niistä pian.

Leireillä harjoitellaan paljon padelia, tehdään muuta oheisliikuntaa ja pidetään hauskaa. Leirin hintaan sisältyy myös  päivittäinen lounas.

Lisätiedot:

Suheil Lizana, junioritoiminnan vastaava valmennus@padel247.fi